Ondernemen

U wilt uw eigen bedrijf oprichten maar weet niet hoe eraan te beginnen ? Heeft u net uw eigen bedrijf opgericht of bent u reeds een doorwinterde ondernemer ? Breng dan een bezoekje aan de beurs Ondernemen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en om uw business verder te ontwikkelen.

Franchising

Ontmoet meer dan 40 franchisemerken zoals Delhaize, Carrefour, Alain Afflelou … en leer meer over het franchiseconcept als mogelijk businessmodel. Krijg een overzicht van de opportuniteiten in elke regio wat betreft mogelijke franchiseconcepten.

Economische beroepen

Bent u belastingdeskundige, boekhouder, fiscalist … dan is deze beurs ongetwijfeld iets voor u. Enerzijds bent u een belangrijke raadgever voor onze aanwezige ondernemers maar anderzijds kunt u ook deelnemen aan de talrijke workshops en opleidingen die u recht geven op een attest voor permanente vorming.

National Pitchers Day

Bent u starter of jonge ondernemer (< 5jaar) en heeft u nood aan kapitaal. Op onze National Pitchers Day brengen we de belangrijkste investeerders samen op 1 enkele plek. Schrijf u tijdig in en geniet van de mogelijkheid om op 1 enkele dag uw concept voor te stellen aan meerdere mogelijke investeerders.

Beelden en Aftermovie 2017

Beelden 2017 Aftermovies & Reportages
Bedankt aan onze exposanten!